logo-dyc-marina

KÜLÖNLEGES RENDEZVÉNYEK HELYSZÍNE

Szervezzen nálunk céges vagy családi rendezvényt. A Duna parti környezet és a szép természetnek köszönhetően minden rendezvény megkapja a megfelelő hangulatot. Kényelmes mólónk különleges és egyedülálló helyszínt nyújt rendezvények szervezésére.
Mi gondoskodunk a vendéglátásról, szállításról, zenei kíséretről, sőt szükség esetén fényképészt is biztosítunk, akár különböző műfajú témával is.
KERESSEN MINKET

Kínálatunk

 • 1.
  Catering
  A legkülönbözőbb rendezvény típusokkal kapcsolatos igényeket is ki tudjuk elégíteni. Meleg éttelek, svéd asztalok, hidegtálak , egyéni kérésük alapján elkészített különlegességek vagy akár a szakács által összeállított menü, minden az alkalomhoz illően.
 • 2.
  Vízi sportok
  Válasszon a sokféle sportolási lehetőségeink közül. Vendégeinek kajakok, vízi robogók állnak a rendelkezésére. Dunai hajó kirándulások, wakeboard oktatás részese is lehet, de kipróbálhatja akár a vízisielést is. Vagy csak egyszerűen élvezze a nyugalmat és adja át magát a pihenésnek a Dunán úszó egyedi sós vízű medencénkben.
 • 3.
  FÉNYKÉPÉSZ, KAMERÁS ÉS ZENEI KÍSÉRET
  A különleges percek és élmények felejthetetlenné válhatnak egy professzionális fényképésznek köszönhetően, nem hiányozhat az alkalomhoz illő zenei kíséret sem.
 • F

Tervezett akciók

01
Szezon nyitás
Tartson velünk a 2015-ös szezon nyitáskor, látogasson el hozzánk és vegyen részt a legújabb hajók és tartozékok bemutatásán. A szórakozásra is gondoltunk, vidám hangulatunkról zenével gondoskodunk. Az ínyencek nagy örömére nem hiányozhatnak a halételek sem.
TÖBB
02
Kajak, tepee, sportversenyek a gyermekeknek, grillezett specialitások és sok sok más vár Önökre a DYC Marína kikőtőjében. A kicsiket és a nagyokat is örömmel fogadjuk. Nálunk senki sem fog unatkozni.
TÖBB
03
A La Samba nevű gitár trio felejthetetlen hangulatot teremt a DYC Marína területén. A spanyol napokon nem hiányozhat a hagyományos spanyol tapas. Az este itala a Tequila Sunrise lesz. Látogasson el hozzánk és adja át magát a hamisítatlan spanyol hangulatnak.
TÖBB
04
Mutassa meg büszkeségét és nyerje meg a Miss Csónak 2015-ös címet. Vidám programok, tombola érdekes nyereményekkel. A vidám hangulatról az XY zenekar gondoskodik.
TÖBB

Cunovo ÉS KÖRNYÉKE

POZSONY DUNACSÚNYI VÁROSRÉSZE VONZÓ SZABADIDŐ ELTÖLTÉSI LEHETŐSÉGET KÍNÁL
 • Danubiana Modern Művészet Galériajá
 • A Cunovo vadvízi pálya
 • Modrá Čajka nevű étterem
 • Csatlakozás a Ligetfalui gát kerékpárútján
 • Varázslatos táj
 • Hajókirándulásokon való részvétel lehetőségét kínáljuk

KIRÁNDULÁSI TIP

HAJÓKIRÁNDULÁS A DUNÁN
A hajó izgalmas környezete garantálja, hogy unatkozni egy percig sem fognak. Pozsony és környékének felfedezésére számos különböző lehetőség kínálkozik. Látogasson el például Dévénybe, mely Szlovákia legfontosabb vizikapuje. A Duna és a Morva összefolyásánál álló vár legnagyobb erénye a fekvése, és az ehhez tartozó gyönyörű panoráma. A kirándulást a másik irányba is folytathatja a bősi vízerőműhöz. A festői táj és az üde dunai legevő lefrissítik testét és lelkét, adja át magát az csodálatos környezetnek és élvezze egy csodás nap pillanatait.