logo-dyc-marina

KAJAK KÖLCSÖNZŐ POZSONY

Kajak kölcsönzőnk áprilistól októberig mindennap reggel 9–től 19 óraig nyitvatart. Kajak kölcsönzés 1 órára, 1 napra vagy akár egy hétre is. Jelenleg 10 kétszemélyes és 5 egyszemélyes ráülős kajak áll a látogatóink rendelkezésére. A kajakokat evező és mentőmellénnyel együtt kölcsönözzük.
A kajakozás egy népszerű formája az aktív kikapcsolódásnak. A Duna mellékágainak nyugodt víze és a gyönyörű festői természet csodálatos látnivalókkal szolgálnak minden kajakozó számára.

KAJAK KÖLCSÖNZŐ

 • 1.
  KAJAK BÉRLÉSE EGY TELJES NAPRA
  A kajakok napi bérlése előleggel van biztosítva. Teljes napos bérlés esetén az ár két személyre 30 eur. Egy személyre 20 eur.
 • 2.
  KAJAK BÉRLÉSE EGY ÓRÁRA
  A kajakok órás bérlése előleggel van biztosítva. Az egy órás bérlés ára két személy esetén 5 eur, egy személy számára 3 eur.
 • 3.
  KAJAK KÖLCSÖNZÉS CSOPORTOK SZÁMÁRA
  Ha érdeklik a bérleti díjak csoportok számára akkor kérem bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot.
 • F

DYC Marína Čunovo

DYC Marína ajánlata
- Kajak kölcsönző
- Vízi szkúterek kölcsönzése egyének és csoportok számára
- wakeboard oktatás
- vízi-síelés
- fél napos vagy egész napos kirándulások a Dunán kisebb nagyobb csoportok számára
TÖBB
Éttermünk különösen gazdag halétel választékot kínál. Látogasson el hangulatos éttermünkbe és kóstolja meg édesvízi és tengeri hal specialitásainkat,adja át magát és élvezze a nyugalmat.
TÖBB
A dunacsúnyi DYC Marína alkalmas céges csapatépítő rendezvények szervezésére, valamint magánszemélyek, ballagások, kisebb esküvők, születésnapok és hasonló különleges alkalmak ünneplésére.
TÖBB

Cunovo ÉS KÖRNYÉKE

POZSONY DUNACSÚNYI VÁROSRÉSZE VONZÓ SZABADIDŐ ELTÖLTÉSI LEHETŐSÉGET KÍNÁL
 • Danubiana Modern Művészet Galériajá
 • A Cunovo vadvízi pálya
 • Modrá Čajka nevű étterem
 • Csatlakozás a Ligetfalui gát kerékpárútján
 • Varázslatos táj
 • Hajókirándulásokon való részvétel lehetőségét kínáljuk

KIRÁNDULÁSI TIP

HAJÓKIRÁNDULÁS A DUNÁN
A hajó izgalmas környezete garantálja, hogy unatkozni egy percig sem fognak. Pozsony és környékének felfedezésére számos különböző lehetőség kínálkozik. Látogasson el például Dévénybe, mely Szlovákia legfontosabb vizikapuje. A Duna és a Morva összefolyásánál álló vár legnagyobb erénye a fekvése, és az ehhez tartozó gyönyörű panoráma. A kirándulást a másik irányba is folytathatja a bősi vízerőműhöz. A festői táj és az üde dunai legevő lefrissítik testét és lelkét, adja át magát az csodálatos környezetnek és élvezze egy csodás nap pillanatait.