logo-dyc-marina

ÉVES PARKOLÁS KIS HAJÓK SZÁMÁRA

HAJÓK ÉS VÍZI SZKÚTEREK PARKOLÁSA
A Jarovce DYC Marína egész éves parkolást kínál hajójának vagy vízi szkúterének. Ezen kívül száraz téli tárolást is biztosítani tudunk teljes körű ellátással. A horvátjarfalui ág ideális hajó kiránduláasok szervezésére, kajakozásra.
Egy és kétszemélyes ráülős kajak kölcsönzővel rendelkezünk. Kikötőnkben színvonalas étterem várja a nyugalomra és kikapcsolódásra vágyókat. Vendégeink részére wc-k, elektromos csatlakozási lehetőség és ivóvíz vételezés állnak rendelkezésre.
KERESSEN MINKET

HOL TALÁL MINKET? GOOGLE MAPA


Google mapa

Kínálunk

 • 1.
  24 FÉRŐHELYES PARKOLÓ
  Hajók és vízi szkúterek teljes éves parkolása, havi, heti vagy akár napi parkolót is talál nálunk. Hajókat és szkútereket is tudunk télen szárazon tárolni.
 • 2.
  KAJAK KÖLCSÖNZŐ
  Kajak kölcsönzők nyitva áprílistól októberig, mindennap reggel 9-től 19 óráig. Bérelj tőlünk kajakot 1 órára, 1 napra vagy akár egy hétre is.e.
 • 3.
  SZOLGÁLTATÁSAINK
  A látogatók részére elektromos csatlakozási lehetősége, ivóvíz vételezés és wc-k állnak a rendelkezésre.
 • F

DYC Marína Jarovce

Kajak kölcsönzőnk egyének és csoportok számára. Rendelkezünk 10 kétszemélyes és 5 egyszemélyes ráülős kajakkal.
TÖBB
Az éttermünkben elfogasztott egy jól sikerült hajókázást követően megkoronázza a napot. Halételek valamint hagyományos pacal vagy bablevest is felszolgálunk. Finom italok teszik teljessé egy tökéletes nap élméyét.
TÖBB
A horvátjarfalui ág a környezetével kíváló helyet biztosít különböző rendezvények szervezésére. A ligetújfalui gát közelsége, környező erdők és a nyugodt vízszint igazán tetszetősek. Szeretne sportversenyt, vagy akár egy csapatépítő grill partys találkozót szervezni, akkor nálunk jó helyen jár.
TÖBB

Jarovce ÉS KÖRNYÉKE

ÉRINTETLEN TERMÉSZET ÉS NYUGALOM A DUNA MELLÉKÁGÁN

A ligetújfalui gát és a DYC Marína közelében található

 • Saját parkoló gépjárművek számára
 • Nyári fürdőzés a Duna nyugodt mellékágán
 • Felejthetetlen horgászási lehetőség
 • Ideális kikapcsolódásra, görkorcsolyázás, biciklizés, hajókázás és kajakozás

KIRÁNDULÁSI TIP

HAJÓKIRÁNDULÁS A DUNÁN
A hajó izgalmas környezete garantálja, hogy unatkozni egy percig sem fognak. Pozsony és környékének felfedezésére számos különböző lehetőség kínálkozik. Látogasson el például Dévénybe, mely Szlovákia legfontosabb vizikapuje. A Duna és a Morva összefolyásánál álló vár legnagyobb erénye a fekvése, és az ehhez tartozó gyönyörű panoráma. A kirándulást a másik irányba is folytathatja a bősi vízerőműhöz. A festői táj és az üde dunai legevő lefrissítik testét és lelkét, adja át magát az csodálatos környezetnek és élvezze egy csodás nap pillanatait.