Kikötők KIS HAJÓKNAK

HASZNÁLJA KI HORVÁTJARFALUI ÉS DUNACSÚNYI KIKÖTŐINKET
ÉVES PARKOLÁS, TÖLTŐÁLLOMÁS, ÍVÓVÍZ VÉTEL ÉS SOK MÁS

TÖBB

Vízi sportok Dunacsúnyon és Horvátjarfalun

KAJAK KÖLCSÖNZŐ, HAJÓKIRÁNDULÁSOK A DUNÁN, VÍZI ROBOGÓK BÉRLÉSE, WAKEBOARD OKTATÁS, PIHENÉS KÜLÖNLEGES MEDENCÉNKBEN

TÖBB

Rendezvény,melyet sosem felejt el

ÉLMÉNYEKA DUNACSÚNYI DUNA ÁG GYÖNYÖRŰ KÖRNYEZETÉBŐL, GASZTRONÓMIAI KÜLÖNLEGESSÉGEKKEL, ELSŐSORBAN HALÉTELEK

TÖBB
DYC Marína a pihenés oázisa
Látogasson el hozzánk és élje át a dunacsúnyi Duna-ág különleges hangulatát, kapcsolódjon ki kellemes környezetű éttermünkben a mólón, vagy használja ki vízisportjaink adta lehetőségeket.

TOP ajánlat

24 férőhelyes kikötő kishajók számára.
parkolóhely 32 férőhelyes kikötő kishajók számára
Poďte s nami na výlet po Dunaji. Organizujeme výlety až pre rôzne veľké skupiny.
DYC Marína v Čunove je výborným miestom pre organizáciu vašeho jedinečného eventu.

Tervezett akciók

01
Szezon nyitás
Tartson velünk a 2015-ös szezon nyitáskor, látogasson el hozzánk és vegyen részt a legújabb hajók és tartozékok bemutatásán. A szórakozásra is gondoltunk, vidám hangulatunkról zenével gondoskodunk. Az ínyencek nagy örömére nem hiányozhatnak a halételek sem.
TÖBB
02
Kajak, tepee, sportversenyek a gyermekeknek, grillezett specialitások és sok sok más vár Önökre a DYC Marína kikőtőjében. A kicsiket és a nagyokat is örömmel fogadjuk. Nálunk senki sem fog unatkozni.
TÖBB
03
A La Samba nevű gitár trio felejthetetlen hangulatot teremt a DYC Marína területén. A spanyol napokon nem hiányozhat a hagyományos spanyol tapas. Az este itala a Tequila Sunrise lesz. Látogasson el hozzánk és adja át magát a hamisítatlan spanyol hangulatnak.
TÖBB
04
Mutassa meg büszkeségét és nyerje meg a Miss Csónak 2015-ös címet. Vidám programok, tombola érdekes nyereményekkel. A vidám hangulatról az XY zenekar gondoskodik.
TÖBB

A DYC MARÍNÁRÓL

A DYC Marína alapító tagjait nemes értétek kötik össze- a szenvedély és szeretet. A víz iránti szenvedély, hajók és a pihenés a víz és a természet szeretete, nálunk mindez egy helyen megtalálható. Kikötőinkben a tökéletes kikapcsolódás oázisát igyekeztünk létrehozni. Teljes körű ajánlatunk kisebb és nagyobb hajósok számára is érvényes.