logo-dyc-marina

HAJÓKIRÁNDULÁS A DUNÁN

KIRÁNDULÁSOKAT SZERVEZÜNK KÜLÖNBÖZŐ NAGYSÁGÚ CSOPORTOK SZÁMÁRA.
Hajókirándulást a Dunán bármikor indítunk az ügyfél kéréseinek eleget téve. Jelenleg darab 15 személyes motoros hajó áll a rendelkezésünkre. A kirándulás útvonala és célja az ügyfél kérései alapján változó. Akár félnapos vagy egyész napos kirándulásokat is szervezünk.

KERESSEN MINKET

KÍNÁLUNK

 • 1.
  KIS ÉS NAGYCSOPORTOS KIRÁNDULÁSOK
  Személyre szabott hajókirándulások az ügyfél kívánságai alapján megtervezett utak. A csoport nagysága alapján kiválasztott hajó. A hajókirándulás árát megtalálja oldalunkon Áraink
 • 2.
  SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTITERV
  Közös megállapodás esetén kirándulásunkban be tudunk tervezni akár egy látogatást a Danubiana Galériában, hajókázást a Dunán a pozsonyi hídak alatt akár megállóva bármelyik vízparton, hajókázást és kirándulást a mellékágak és szigetek felé.
 • 3.
  KÍSÉRŐ ÉS FÉNYKÉPÉSZ SZOLGÁLTATÁSAI
  A hajókirándulását utaskísérő előadásával is színesítheti. De profi fotósunk is szívesen elkíséri Önöket a kirándulásra és megörökíti a különleges pillanatokat.
 • F

DYC Marína Čunovo

DYC Marína ajánlata
- Kajak kölcsönző
- Vízi szkúterek kölcsönzése egyének és csoportok számára
- wakeboard oktatás
- vízi-síelés
- fél napos vagy egész napos kirándulások a Dunán kisebb nagyobb csoportok számára
TÖBB
Éttermünk különösen gazdag halétel választékot kínál. Látogasson el hangulatos éttermünkbe és kóstolja meg édesvízi és tengeri hal specialitásainkat,adja át magát és élvezze a nyugalmat.
TÖBB
A dunacsúnyi DYC Marína alkalmas céges csapatépítő rendezvények szervezésére, valamint magánszemélyek, ballagások, kisebb esküvők, születésnapok és hasonló különleges alkalmak ünneplésére.
TÖBB

Cunovo ÉS KÖRNYÉKE

POZSONY DUNACSÚNYI VÁROSRÉSZE VONZÓ SZABADIDŐ ELTÖLTÉSI LEHETŐSÉGET KÍNÁL
 • Danubiana Modern Művészet Galériajá
 • A Cunovo vadvízi pálya
 • Modrá Čajka nevű étterem
 • Csatlakozás a Ligetfalui gát kerékpárútján
 • Varázslatos táj
 • Hajókirándulásokon való részvétel lehetőségét kínáljuk

KIRÁNDULÁSI TIP

HAJÓKIRÁNDULÁS A DUNÁN
A hajó izgalmas környezete garantálja, hogy unatkozni egy percig sem fognak. Pozsony és környékének felfedezésére számos különböző lehetőség kínálkozik. Látogasson el például Dévénybe, mely Szlovákia legfontosabb vizikapuje. A Duna és a Morva összefolyásánál álló vár legnagyobb erénye a fekvése, és az ehhez tartozó gyönyörű panoráma. A kirándulást a másik irányba is folytathatja a bősi vízerőműhöz. A festői táj és az üde dunai legevő lefrissítik testét és lelkét, adja át magát az csodálatos környezetnek és élvezze egy csodás nap pillanatait.