logo-dyc-marina

ÉVES PARKOLÁS KIS HAJÓK SZÁMÁRA

RÖVID ÉS HOSSZÚ TÁVÚ PARKOLÁS
A dunacsúnyi kikötő a Danubiana Galéria közelében, a dunacsúnyi Rafting pálya mellett található. Éves parkolást kínálunk hajójának. Az éves csomag magába foglalja a kikötőhely használatát, a telephely használatot, a hajó téli tárolását és az éves parkolást.
A kikötőben a horgonyozáson kívül, tartalmas és élményekben gazdag időtöltést kínálunk. Pihenésre vágyó látogatóink biztosan örülni fognak a Duna vízén úszó egyedi sósvízű úszómedencénknek. A kikötői étteremben kíváló hal specialitásokkal, valamint hűsítő italok széles választékával várjuk. Kikötőnkben a fürdőzési lehetőség, napozás és a színvonalas étterem mellett az aktív sportolókra is gondoltunk. Vízisportok kedvelői figyelem, nálunk nem fognak unatkozni. Wakeboard oktatás és sok más izgalom:)

AJÁNLATUNK VÍZI SZKÚTER TULAJDONOSOKNAK

Kínálunk
- 12 férőhelyes parkoló vízi szkútereknek
- Száraz parkolási lehetőség vízi szkútereknek a parton
- Vízi szkúterek téli tárolása
- Emelő a szkúterekre
KERESSEN MINKET

HOL TALÁL MINKET?


Google Mapa

Kínálunk

 • 1.
  32 FÉRŐHELYES PARKOLÓ
  Éves parkolás, fél éves parkolás vagy akár megegyezés szerinti időszakos parkolást is biztosítani tudunk. Aktuális árainkot megtalálja az oldalunkon. A hajók téli száraz tárolását is biztosítani tudjuk. Áraink
 • 2.
  BENZINKÚT
  Kikötőnkben saját benzinkúttal is rendelkezünk, így az üzemanyag tankolás sem okoz gondot.
 • 3.
  SZOLGÁLTATÁSAINK
  A látogatók részére elektromos csatlakozási lehetősége, ivóvíz vételezés és wc-k állnak a rendelkezésre.
 • F

DYC Marína Čunovo

DYC Marína ajánlata
- Kajak kölcsönző
- Vízi szkúterek kölcsönzése egyének és csoportok számára
- wakeboard oktatás
- vízi-síelés
- fél napos vagy egész napos kirándulások a Dunán kisebb nagyobb csoportok számára
TÖBB
Éttermünk különösen gazdag halétel választékot kínál. Látogasson el hangulatos éttermünkbe és kóstolja meg édesvízi és tengeri hal specialitásainkat,adja át magát és élvezze a nyugalmat.
TÖBB
A dunacsúnyi DYC Marína alkalmas céges csapatépítő rendezvények szervezésére, valamint magánszemélyek, ballagások, kisebb esküvők, születésnapok és hasonló különleges alkalmak ünneplésére.
TÖBB

Cunovo ÉS KÖRNYÉKE

POZSONY DUNACSÚNYI VÁROSRÉSZE VONZÓ SZABADIDŐ ELTÖLTÉSI LEHETŐSÉGET KÍNÁL
 • Danubiana Modern Művészet Galériajá
 • A Cunovo vadvízi pálya
 • Modrá Čajka nevű étterem
 • Csatlakozás a Ligetfalui gát kerékpárútján
 • Varázslatos táj
 • Hajókirándulásokon való részvétel lehetőségét kínáljuk

KIRÁNDULÁSI TIP

HAJÓKIRÁNDULÁS A DUNÁN
A hajó izgalmas környezete garantálja, hogy unatkozni egy percig sem fognak. Pozsony és környékének felfedezésére számos különböző lehetőség kínálkozik. Látogasson el például Dévénybe, mely Szlovákia legfontosabb vizikapuje. A Duna és a Morva összefolyásánál álló vár legnagyobb erénye a fekvése, és az ehhez tartozó gyönyörű panoráma. A kirándulást a másik irányba is folytathatja a bősi vízerőműhöz. A festői táj és az üde dunai legevő lefrissítik testét és lelkét, adja át magát az csodálatos környezetnek és élvezze egy csodás nap pillanatait.